Drag left drag Drag right
expertises

Digitale strategie

The craft digitale strategie

Onze eerste expertise is het digitale denkwerk van de klant in goede banen leiden. Banen waar hij soms niet eens aan dacht.

Waar willen we heen in de customer journey? In een workshop stippelen we een strategie uit. Zo’n voortraject vinden wij heel belangrijk om met de vinger aan de pols goed te kunnen starten.

The Craft is jouw creatieve procesbegeleider die nauw met je samenwerkt aan het ontwerp van je nieuwe website of online communicatie. Het proces omvat standaard de uitwerking van de visitor journeys en een mapping van de nieuwe site, betrokkenheid van de stakeholders en een testbaar prototype dat rekening houdt met de UX van je websitebezoekers. Gebruiksvriendelijk is hier het toverwoord.

The craft strategie wireframes

The Craft is fan van design thinking. Het is een andere manier van denken, zonder vast protocol en dus op maat.

Service design en design thinking helpen om diensten vanuit het perspectief van de gebruiker te (her)ontwerpen. Niet door in te schatten wat de gebruikers zouden willen, maar door samen met hen relevante, doeltreffende en efficiënte diensten te gaan cocreëren.

  1. Empathize: We feel you! We peilen wat er leeft bij alle betrokkenen en bekijken het uit elk perspectief.
  2. Define: We benoemen het probleem en zoeken naar een mensgerichte oplossing.
  3. Ideate: Wij denken in oplossingen en dan komen de ideeën vanzelf. Met het beste gaan we verder.
  4. Prototype: We geven het beste idee vorm in een werkende versie. Klikt alles in mekaar?
  5. Test: We laten niks aan het toeval over. We verwerken de feedback en testen uitvoerig op bugs.
THE CRAFT design thinking

Wij zetten het menselijke aspect op de voorgrond. Logisch, want het zijn de ménsen die moeten werken met de tools. Daarom pakken we het aan met elke stakeholder in het bedrijf en draaien we alle neuzen in dezelfde richting. De grootte en complexiteit van je project worden haarfijn onder de loep genomen. Zo garanderen we je een feilloze en kwalitatieve oplossing waarmee je je business stevig op de digitale kaart zet.

Benieuwd hoe wij digitale strategie toepassen bij onze klanten?

Neem contact op