The Craft Arko Header

Let there be light

De klant

Arko in Geraardsbergen zorgt voor licht in je leven. Van ramen en deuren tot terrasoverkappingen, pergola’s en zonwering. Arko werkt volledig op maat met een eigen plaatsingsdienst.

De opdracht

De doelen voor de nieuwe website van Arko waren duidelijk: online vindbaarheid, verzamelen van leads en het uitstralen van hun visie: meer ruimte, licht en comfort in je leven brengen. Samen met onze partner in crime Vandekerckhove&Devos gingen we aan de slag!

The Craft Arko Devices

Let there be light

Arko leverde de juiste beelden aan, die wij daarna in het nieuwe design verwerkten. We letten op het evenwicht tussen het tonen van genoeg beelden en het gebruik van witruimte. Op die manier creëren we een website die de visie van Arko uitstraalt: comfort met licht en ruimte.

Background

Van bezoek tot contact: leads

Arko werkt op maat en met een eigen plaatsingsdienst. Een vlot klantencontact vanaf het moment dat een bezoeker interesse toont is dus belangrijk. Daarom zorgden we voor mogelijkheden om meteen contact op te nemen.

Hoe we dat doen? Door zowel tekstueel als visueel call to actions te tonen.

Statistieken en data vertellen ons waar we die het beste op de website plaatsen. En vergeet ook de subtiele maar handige notificatiebalk bovenaan elke pagina niet. Door het handig aanvinkmenu in het contactformulier kan je ook snel een offerte voor een specifiek product aanvragen.

Arko Cta 1
Arko Home 2

Bezoekers en leads? Denk aan de online vindbaarheid!

Online vindbaar zijn is in deze tijden niet altijd even gemakkelijk. Daarom zochten we samen met onze partner Vandekerckhove&Devos al tijdens het bouwen van de website uit waar het doelpubliek naar op zoek is.

De uitkomst van dat keywordonderzoek zorgde voor de juiste website-architectuur en voor het schrijven van relevante content. Een optimalisatie (SEO) deed de rest.

We verhoogden ook het informatieve karakter van de website door op elke pagina gerelateerde producten te tonen. Zo vindt elke bezoek snel haar weg. Een gebruiksvriendelijke website? Google en Bing love it!

Ook voor jou een nieuwe website, webshop of app?

Neem dan nu contact met ons op:

Let's get this party started!