Drag left drag Drag right
Process sprint 1
sprint 1

Strategy

Aan de lijn, klaar, koppen bij mekaar: wij willen jou leren kennen. Waar ben je sterk of net iets minder goed in? Wat zijn je doelgroepen? Hoe positioneer je jezelf? Waar leg je de lat?

Zo stippelen we de digitale koers uit waar jij met je bedrijf of organisatie heen wilt. En hey, anything goes. Jij geeft aan hoe ver je ambitie reikt. In dit voortraject ontwikkelen we samen een toekomstgerichte onlinestrategie, stap voor optimale stap naar jouw future-proof platform.

Process sprint 2
sprint 2

Prototyping

Oké, het startschot is gegeven. Maar klopt jouw verhaal wel en zit het logisch in mekaar? Ervaar het simpelweg zelf via een volledig uitgewerkt interactief klikmodel. Door cocreatie (lees 'gesmeerde creatieve samenwerking') ontwarren we met jou de grafische knopen en technische kluwens.

Het resultaat is een functionele analyse: een soort van gebruiksaanwijzing voor alle partijen. We gebruiken wireframes, wireflows, flowcharts en mindmaps als visuele ondersteuning in dit hele proces. Het voortraject landt hier in een digitaal prototype, naast een procesflow en een uitgebreide inventaris van alle doelgroepen en hun digitale noden en eisen.

Process sprint 3
sprint 3

Design

We zitten op kruissnelheid: onze designers slaan nu écht aan het ontwerpen. Kleuren, lettertypes, beelden... Had je al een huisstijl of wil je een heel nieuwe? Heb je graag veel bewegende graphics of hou je het liever sec? Eerst werken we een homepage uit en bepalen we de basiselementen (buttons, links, titels, filtering...) Zit het design van die homepage helemaal goed, dan kunnen we de landings- en detailpagina's gaan ontwikkelen.

Process sprint 4
sprint 4

Development

In de laatste rechte lijn. De ontwerpen hebben een go gekregen en ze worden nu in code omgezet. Ze bestaan allemaal uit generieke componenten en kunnen dus zo breed mogelijk worden hergebruikt.

In Craft CMS bouwen we paginatypes met inhoudsblokken verder uit. Het systeem gebruikt deze blokken op maat om een pagina mee op te bouwen. Als we de inhoud en structuur analyseren, bepalen we ook de paginatypes om de verschillende soorten lay-out en informatie te ondersteunen.

In deze fase leggen we ook koppelingen met externe systemen en testen we ze uit. We zetten de nodige automatisatieflows op en toetsen die ook met je af. Want automatiseren helpt ons én jou vooruit.

Process sprint 5
sprint 5

Launch

Op een zucht van de de eindmeet. Na de technische fase deployen we een bètaversie via een staging-URL. Die is gebruiksklaar en de contentbeheerders kunnen in hun pen kruipen. The Craft organiseert een opleiding om de gebruikers alle info mee te geven.

Wat, zeg je? Feedback is welkom. We werken met een gedeeld online feedbackbord waarop je zaken kunt melden en alles opvolgen. Onze developers doen ondertussen een ruime technische testing op browsers. Hierna is je website een binnenkopper.

Follow-up

Alle sprintjes getrokken. Klaar. Of toch niet? The Craft zou The Craft niet zijn zonder kritische evaluatie en doordachte optimalisatie. De digitale wereld is een wereld in voortdurende verandering en dus sturen wij onze craft ook steeds bij. The future-proofing of the pudding is in the eating, maar smaken veranderen.

The craft meeting proces

We beschouwen onze klanten als partners. We zijn er voor jou om je wegwijs te maken en de juiste oplossing aan te reiken. Ook als consultant voor agencies.

Craft CMS

We have a winner:
Craft CMS

Met Craft CMS scoren wij online door unieke websites te bouwen. Aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk, een website die jouw doelgroep aanspreekt en waarop je bezoeker als vanzelf zijn weg vindt. In Craft CMS kun jijzelf je content beheren en heb je alle tools om je site goed zichtbaar te maken. Never change a winning team. Craft CMS is voor ons een evidentie. Dat wordt het voor jou zeker weten ook!

Process code
The craft craft cms

Wil je zien hoe we dit toepassen? 

We practise what we preach.

Bekijk onze cases
The Craft

We are digital architects crafting web experiences.

We geven toe: it's a personal thing. Wij bouwen geen websites van dertien in een dozijn. Bij ons dus geen templates, maar wel een hoogst persoonlijke aanpak. Ontwerp, ontwikkeling en projectmanagement haarfijn op maat. Van jou. Want jij wilt een website die werkt, werkt, werkt. Dát is voor ons www.

Wij zijn the craft
The craft developer website screens

3-2-1. Ready?

Heb je een episch idee, een uitdaging die je 's nachts wakker houdt? Of wil je de laatste technologische en digitale ontwikkelingen bespreken? Get in touch!

Thingsaren'talways#000000and#FFFFFF
Choose your poison! 
Art Thou Worthy? 
Betaislatinforalmostworks
Aproblemisjustanansweryouhaven'tfoundyet