The Craft Power Flowers Header 02

Flexibiliteit met
voorwaarden

De klant

IBC (Barry Callebaut) is gespecialiseerd in voedingskleurstoffen en - decoraties voor patisserie, chocolaterie, bakkerij en dessert. Met hun Power Flowers inspireren ze koks om te experimenteren met kleurstoffen in voedingsrecepten.

De opdracht

Met hun Power Flowers app maakt IBC het mogelijk om recepten met kleurstoffen te creëren. Belangrijk hierbij is dat je met de app enkel recepten ontwikkelt die voldoen aan de wettelijke voedingsbepalingen.

The Craft Power Flowers Devices

Flexibiliteit met voorwaarden

De Power Flowers app doet wat het moet. Via deze app kan je vlot kleurstoffen kiezen en combineren om zo de juiste producthoeveelheden te weten te komen. De kleurenbibliotheek en instructievideo’s zetten je alvast op het juiste pad. Het aftoetsen aan de voedselwetgeving zorgt er op het einde voor dat je creatie aan alle vereisten voldoet en veilig in gebruik is.

The Craft Power Flowers Cms

Een app aanpassen?
Even gemakkelijk als een website!

Op die manier is content toevoegen of afbeeldingen vervangen in een app even gemakkelijk en snel als bij een website.

De app aanpassen hebben we zó gebruiksvriendelijk gemaakt dat medewerkers van IBC dit zelf kunnen doen. We programmeerden de app immers in ons geliefd Craft CMS, waarmee we ook onze websites en webshops bouwen.

The Craft Power Flowers Kaart

Data bijhouden?
Google Analytics vertelt je alles.

We voegden ook Google Analytics toe én programmeerden de juiste events in de app. Op die manier houden we bij welke de appgebruikers waar op klikken. Welke kleuren worden vaak gebruikt? Welke video’s worden bekeken? Meten is weten. En met het verzamelen van deze data kan de app én het product zelf blijvend verbeteren.