Drag left drag Drag right

Een webshop op maat laten maken (in Craft CMS)

"Ik wil een webshop op maat", een behoefte die meer en meer voorkomt. Maar een web agency vinden die én je online platform maakt én je ook meehelpt met je digitale transformatie: dat is al wat moeilijker te vinden.

Bij ons laat je niet zomaar een webshop ontwikkelen. Wij bouwen webshops volledig op maat, jóúw maat. En dat in Craft CMS, een gebruiksvriendelijk modulair systeem geliefd door Google.

We bouwen je webshop in jouw huisstijl en op basis van jouw benodigdheden zoals de juiste filters, categorieën, post-purchase marketing, etc. Zijn er koppelingen nodig met andere tools zoals een CRM? Geen enkel probleem.

Ons webbureau beschikt over de expertise om op vlak van design, programmatie en online marketing te optimaliseren in conversie, customer experience & verkoop.

Contacteer ons
The craft ranson screens webshop

Voor ons is een website of webshop geen eenmalig of eindig product. We zien het als een stap in een proces. Daarom gaan we ook graag langetermijnrelaties met onze klanten aan.

Interesse?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contacteer ons

3-2-1. Ready?

Heb je een episch idee, een uitdaging die je 's nachts wakker houdt? Of wil je de laatste technologische en digitale ontwikkelingen bespreken? Get in touch!

Whenallelsefails...reboot
Choose your poison! 
Art Thou Worthy? 
Thingsaren'talways#000000and#FFFFFF
Betaislatinforalmostworks