Wij zijn jouw full service webbureau om je website in Craft CMS te laten ontwikkelen

Ben je op zoek naar een websitebouwer om je website te laten maken? Dan zijn wij misschien jouw ideale all-round partner. Waarom? Dat leggen we je graag uit:

Een website op maat laten maken (in Craft CMS)

"Ik wil een website op maat laten maken" is een veelvoorkomende vraag in de B2B bedrijfssector. Maar een web agency vinden die én een online platform maakt én je ook meehelpt met je digitale transformatie: dat is al een moeilijker antwoord.

Bij ons laat je niet zomaar een website ontwikkelen. Wij bouwen onze websites volledig op maat. Jóúw maat. En dat in Craft CMS, een systeem dat simpel is om te gebruiken en geliefd door Google. Je website wordt modulair opgebouwd met modules in jouw huisstijl en op basis van je benodigheden. Creëren, verslepen en content toevoegen in de juiste vorm is op die manier simpel. (En natuurlijk bouwen we ook webshops met Craft CMS Commerce). Koppelingen nodig met andere tools zoals een CRM? Geen enkel probleem.

Je kan bij ons je website volledig op maat laten maken, omdat we binnen ons webbureau over de nodige expertise beschikken om zowel op vlak van webdesign, website programmatie als online marketing de juiste beslissingen te nemen. Op die manier is je online project van a tot z áf.

Onze ervaren medewerkers werken vanaf de offerte van je website mee aan jouw project, zodat iedereen een goed beeld krijgt van wat het einddoel is.

Onze visie op het ontwikkelen van je B2B website

Je gaat natuurlijk je website alleen maar laten maken door een websitebouwer in wiens visie je gelooft. Daarom lichten we die van ons graag even toe. Want als full service web agency in Gent (Melle) zijn we graag transparant.

Voor ons is een website immers geen eenmalig of eindig product. We zien het als een stap in een proces. Daarom gaan we ook graag langetermijnrelaties met onze klanten aan.

De website moet je bedrijf vooruit helpen. En ze moet een goede balans zijn tussen schoonheid en gebruiksvriendelijkheid. Daarom denken we al van bij het strategische design na over hoe we de website later kunnen inzetten voor online marketingdoeleinden.

Het live gaan van een website is dus zeker niet het eindpunt, maar net het beginpunt van het verhaal. We helpen onze klanten vanaf dan nog altijd graag verder, maar we ontwikkelen de website op zo’n manier dat de gebruiker zelf aan de slag kan om aanpassingen door te voeren. Het Craft CMS laat dit toe, met zelfs een live preview zodat je de veranderingen al ziet, nog voor je ze live publiceert.

Voor ons is een website geen eenmalig of eindig product. We zien het als een stap in een proces. Daarom gaan we ook graag langetermijnrelaties met onze klanten aan.

De kosten om je website te laten maken

Omdat we op maat werken, hangt de kostprijs van je website af van de gevraagde functionaliteiten.

Wil je een betalingsmodule, reserveringsmodule, een afgesloten bezoekersruimte of een webshop integreren? Doe je aan content marketing waardoor je een blog wilt of wil je interactieve kaarten? Het zijn allemaal functies die we zonder probleem op je website kunnen programmeren, maar die mee in de offerte worden opgenomen.

Die website offerte stellen we trouwens transparant op. We schetsen je eerst onze visie in een flow chart die toont welke pagina’s er allemaal op de website nodig zijn. Op basis daarvan splitsen we onze offerte op zodat je de kostprijs van je website ziet aan de hand van de verschillende design- en programmatietaken die we uitvoeren.

Interesse? Zo krijg je van ons een offerte om je website op maat te laten maken:

Wil je door ons je website of webshop laten maken in Craft CMS? Dan zitten we graag eens samen voor een kennismaking. Op basis van die meeting kunnen we een offerte op maat opstellen. Geef ons dus zeker eens een seintje als je een afspraak wilt maken, want we luisteren graag naar jouw verhaal en doelen.

Contacteer ons

Neem hier contact met ons op

Let's get this party started!