Drag left drag Drag right

Een website op maat laten maken (in Craft CMS)

"Ik wil een website op maat laten maken" is een veelvoorkomende vraag in de B2B bedrijfssector. Maar een web agency vinden die én een online platform maakt én je ook meehelpt met je digitale transformatie: dat is al een moeilijker antwoord.

Bij ons laat je niet zomaar een website ontwikkelen. Wij bouwen onze websites volledig op maat. Jóúw maat. En dat in Craft CMS, een systeem dat simpel is om te gebruiken en geliefd door Google. Je website wordt modulair opgebouwd met modules in jouw huisstijl en op basis van je benodigheden. Creëren, verslepen en content toevoegen in de juiste vorm is op die manier simpel. (En natuurlijk bouwen we ook webshops met Craft CMS Commerce). Koppelingen nodig met andere tools zoals een CRM? Geen enkel probleem.

The craft webdesign webdevelopment

Je kan bij ons je website volledig op maat laten maken, omdat we binnen ons webbureau over de nodige expertise beschikken om zowel op vlak van webdesign, website programmatie als online marketing de juiste beslissingen te nemen. Op die manier is je online project van a tot z áf.

Onze ervaren medewerkers werken vanaf de offerte van je website mee aan jouw project, zodat iedereen een goed beeld krijgt van wat het einddoel is.

The craft web development website

Voor ons is een website geen eenmalig of eindig product. We zien het als een stap in een proces. Daarom gaan we ook graag langetermijnrelaties met onze klanten aan.

De kosten om je website te laten maken

Omdat we op maat werken, hangt de kostprijs van je website af van de gevraagde functionaliteiten.

Wil je een betalingsmodule, reserveringsmodule, een afgesloten bezoekersruimte of een webshop integreren? Doe je aan content marketing waardoor je een blog wilt of wil je interactieve kaarten? Het zijn allemaal functies die we zonder probleem op je website kunnen programmeren, maar die mee in de offerte worden opgenomen.

Die website offerte stellen we trouwens transparant op. We schetsen je eerst onze visie in een flow chart die toont welke pagina’s er allemaal op de website nodig zijn. Op basis daarvan splitsen we onze offerte op zodat je de kostprijs van je website ziet aan de hand van de verschillende design- en programmatietaken die we uitvoeren.

The craft slots mobile phones

3-2-1. Ready?

Heb je een episch idee, een uitdaging die je 's nachts wakker houdt? Of wil je de laatste technologische en digitale ontwikkelingen bespreken? Get in touch!

Whenallelsefails...reboot
Choose your poison! 
Art Thou Worthy? 
Thingsaren'talways#000000and#FFFFFF
Betaislatinforalmostworks