Content

Bij The Craft kan je terecht voor al je online content. Want ook op die manier willen we je helpen, naast het uitwerken van een aantrekkelijk design en het bouwen van je website, webshop of app.

Over welke online content hebben we het?

Bij The Craft hebben we als content bureau ervaring met verschillende soorten online content. Dit gaat van teksten voor je website, webshop of app tot Social Media updates. Maar ook nieuwsbrieven zien we als een interessante uitdaging om resultaten mee te halen.


Daarnaast creëren we de juiste advertentieteksten voor reclamecampagnes in Google AdWords, Bing, Facebook of Instagram. We trekken het schrijven van wervende content zelfs door tot de call to actions op een website. Hier betekent de juiste woordkeuze immers een wereld van verschil.

Op zoek naar de juiste online content? Geef ons een seintje en we helpen je verder!

Keyword onderzoek: welke zoekwoorden gebruiken?

De juiste digitale content is afgestemd op je doelpubliek. Op die manier maak je je boodschap interessant én relevant. Een keyword onderzoek helpt hierbij. Naast de bekende Google Keyword Planner raadplegen we nog verschillende andere tools om te leren hoe je doelpubliek het internet gebruikt.

We gebruiken de zoekwoorden uit dit keyword onderzoek trouwens niet alleen maar in de teksten op je website. Ook afbeeldingen, video’s en je social media content verbeteren we op basis van deze zoekwoorden. Sterke content moet ook toegankelijk zijn. Je kunt niet zomaar zoekwoorden in je teksten stoppen, want ook de leesbaarheid is belangrijk.

Te lange zinnen of alinea’s, te weinig witruime in het design… het zijn maar enkele voorbeelden van een moeilijk leesbare tekst waar lezers snel afhaken.

We genereren (of hergebruiken) dan ook content met deze tips in het achterhoofd én roepen de hulp in van enkele controletesten, zoals de Flesch-Kincaid test.

Twijfel je of je bestaande content geschikt is voor online publicatie? Wil je je teksten geschikt maken voor je online publiek? Laat ze dan door ons optimaliseren na een content analyse onderzoek!

Content marketing: denk aan je beelden

Vergeet natuurlijk niet te werken met beelden. Dat gaat dan over afbeeldingen of foto’s, maar ook iconen, infographics en animaties. Want we weten allemaal dat visuals zoveel méér zeggen.

Je visuele content moet relevant zijn, met een duidelijke boodschap, én technisch in orde. Pas dan is ze een echte verrijking.

Ben je op zoek naar beeldmateriaal voor je website, webshop of app? Laat dan zeker van je horen, want we helpen je graag verder!

Niet alleen maar je website: social media content

Content marketing gaat verder dan de juiste teksten schrijven voor je website of webshop. Social Media platformen vragen bijvoorbeeld om een andere vorm van content. En ook hier zijn visuals belangrijk.

Je kan onze online content marketeers inschakelen voor het laten maken van content voor social media:

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Youtube
  • ...

Zoek je een partner om je social media content actief te houden? Schakel ons dan in!

Nieuwsbrieven: jouw e-mailmarketing

Vergeet niet dat ook nieuwsbrieven deel van je content uitmaken. Op basis van een juist opgestelde mailinglijst brengen onze content specialisten je boodschap over naar het relevante deel van je doelpubliek. Zo’n gerichte e-mail geeft zowat altijd een verhoogde interactie!

Cruciaal is dus het aanleggen van de juiste adressenlijst. Dat hangt samen met de structuur van je website of webshop. Samen met onze developers en designers bouwen we een customer journey die je de juiste mailinglijst oplevert.

Op basis van je huisstijl creëren we daarna een e-mail template voor je nieuwsbrieven. Dit vergemakkelijkt het opstellen van je nieuwsbrief en zorgt ervoor dat de ontvanger je mailing meteen herkent.

Zoek je het juiste programma voor je e-mailmarketing of begeleiding bij de creatie van je nieuwsbrieven? Neem dan zeker eens contact met ons op!

Vertalingen van je online content

In de online wereld is het aanbieden van de juiste vertalingen noodzakelijk. We beweren niet dat we elke taal machtig zijn, maar we brengen je wel in contact met de juiste partner voor al je vertalingen. We volgen ook op of deze vertalingen geschikt zijn voor online communicatie. Denk maar aan de juiste keywords of de opbouw van de tekst.

Ben je op zoek naar een vertaler voor je online teksten? Stuur ons dan een berichtje en we helpen je verder.

Online advertenties: wek interesse op

Een geslaagde advertentiecampagne hangt van veel factoren af. Je bedrijf, producten, doelpubliek, waar je de advertenties toont, en natuurlijk ook de advertentieteksten zelf. Bij The Craft zorgen onze online content marketeers ook voor het opstarten, opvolgen en verbeteren van jouw advertentiecampagnes via Google AdWords, Facebook of Instagram. Want naast de creatie van de juiste content zijn we ook ervaren in online marketing. Het is net de combinatie van copywriting en kennis van online marketing die zorgt voor authentieke campagnes.

Ben je van plan om een online advertentie op te starten of wil je je lopende campagnes naar een hoger niveau tillen? Wij helpen je hier graag mee verder!

Content marketing bureau: van vele markten thuis zijn

Omdat we bij The Craft als content bureau ervaren zijn met verschillende online domeinen, kunnen we als content marketing bureau de juiste strategie voor jou en je bedrijf opstellen. Content marketing gaat immers niet alleen over de creatie van teksten, maar ook over de kennis om deze op de juiste manier te verspreiden via verschillende online kanalen.

Goeie content marketing gaat verder dan het laten maken van content voor je website of voor je webshop. Ook social media kanalen en je nieuwsbrieven tellen mee. Maar belangrijk is dat je online content een geheel vormt, afgestemd op elkaar, op je doelpubliek en op de doelen die je wilt bereiken.

Om zulke online content strategieën te bekomen doen we als content bureau beroep op onze ervaring in zowel online (content) marketing, design, ontwikkeling en structuur.

Like the proces? Contacteer ons!

Let's get this party started!