Drag left drag Drag right
expertises

Webshop

Met talloze functies in één feilloze flow is de shopervaring vanzelf verkocht

Met Craft Commerce, een extensie op Craft CMS, kunnen we een complete e-commerceoplossing bouwen met alle toeters en bellen die je er maar op en aan wilt. Promoties en kortingen? Gepersonaliseerde check-out flows op maat? Orderaanmaak in het controlepaneel? Prijs per regio/gebruiker? Kan allemaal.

Craft Commerce biedt tal van features om je e-commerce een serieuze boost te geven. Het platform heeft alle denkbare – en ondenkbare – functies. Definieer producttemplates met een aantal vaste kenmerken om makkelijk te inventariseren, laat je productcatalogus automatisch synchroniseren, geef shippingvoorwaarden in… Maar ook voor je klanten betekent het een echte meerwaarde. Ze krijgen automatisch een orderoverzicht te zien en kunnen kiezen voor een snelle check-out. Betalen gaat gewoon met hun favoriete middel, want we kunnen in Craft Commerce alle gangbare betaal- en verzendmethodes integreren.

Onze expertise gaat veel verder dan alleen de technische opzet van je webshop en het maken van de koppelingen met je database. Onze knappe developers nemen je klant mee op een vloeiende shopervaring, met gebruiksvriendelijkheid als houvast in een vluchtige digitale wereld.

Don’t let the bedbugs bite: The Craft test het eindresultaat uitvoerig op foutjes. We streven ernaar alle functionaliteiten voor 200% te laten werken voor we live gaan. Better safe than sorry!

Ben jij gezien?

De toekomst is digitaal, dat heeft de consument ook begrepen. Aan jou dus om online gezien te worden met je producten en diensten. Wij zorgen ervoor dat jij digitaal helemaal binnenkomt met een webshop waar je gewoon niet naast kunt kijken. Wanneer een winkel sluit, blijft een webshop open. Ook dát is digitale transformatie. Jouw e-commerceverhaal kan dus beter meteen goed zitten om daarop voorzien te zijn.

Mis je entree niet in de digitale transformatie

Voor een website die volop leeft, moeten wij eerst weten wat er leeft in jouw bedrijf of organisatie. We steken de koppen dus eerst bij mekaar voor een gesmeerd plan van aanpak op maat van jouw webshop. Zo zorgen wij dat je helemaal mee bent.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met een webshop?

neem contact op