Drag left drag Drag right
expertises

Websites

Wij bouwen al websites sinds 1999, de tijd van Microsoft FrontPage. Zegt je niks? De technologie heeft dan ook niet stilgestaan.

Andere tijden. Bakken ervaring. Wij proberen altijd de nieuwste technologie toe te passen in onze projecten. Je website gaat 4 tot 5 jaar probleemloos mee zonder grote updates. Een investering moet zich terugverdienen.

We bouwen onze websites altijd op maat, zonder vooraf bepaalde templates. Alles wordt from scratch geschreven voor het project. Zo kunnen we de technologie volledig naar onze hand zetten. Dankzij het modulaire karakter van Craft CMS kunnen we de inhoud modelleren zoals we willen, dus ook hier houden we de volledige controle. Een mooi voorbeeld daarvan is onze inhoudsgrid. Die kun je zien als een doos legoblokjes en alle blokjes klikken in elkaar. Een blokje voor een foto, tekst of titel, en je kunt ze ook onderling verplaatsen. Zo heb je de kracht om iedere pagina er anders te laten uitzien en ook makkelijk aan AB-testing te doen.

The craft te herbestemmen home screen

Wij gebruiken Craft CMS om je website te maken. De code is zo opgebouwd dat onze developers vlot je onlineplatform kunnen bouwen.

Craft CMS is een systeem dat geliefd is bij zowel websitebeheerders als door Google zelf. Google houdt immers van code die makkelijk indexeerbaar is, waardoor jouw website sneller online te vinden is. Maar ook jij kunt als beheerder makkelijk werken in Craft CMS. Het is een intuïtief systeem waarmee je achter de schermen makkelijk aanpassingen kunt doen, van extra tekst of afbeeldingen tot compleet nieuwe pagina’s toe. We geven jou toegang en helpen je op weg.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met een website?

neem contact op