Drag left drag Drag right
expertises

Koppelingen

Koppelingen met ERP/CRM/Marketing auto

Bij The Craft zijn we helden in het bouwen van bruggen met externe systemen. Geen systeem dat niet door onze handen is gegaan. Van immo ERP-pakketten zoals Zimmo, Whise, Omnicasa en Skarabee tot full-blown ERP-systemen als Microsoft Dynamics AX, SAP, Microsoft Navision, Odoo... Maar ook CRM-pakketten als HubSpot, PipeDrive, ActiveCampaign, Mailchimp en Campaign Monitor. You name it, we've done it.

Koppelingen proberen we steeds modulair en pragmatisch aan te pakken met een fris oog op de toekomst. We kunnen ze ook inzetten om systemen te ontsluiten via een REST of GrapQL API. Hierbij denken we aan PIM-systemen die gestructureerde data openstellen voor klanten, stockbeheer, DAM…

Ons doel: een automatisatie op poten zetten die repetitieve taken door de computer laat doen.

Met automatisatie vermijd je dubbel werk. In onze projecten staan het internet en Craft CMS centraal. Ze gebeuren dus online, met digitale tools die zorgen voor een efficiëntere workflow én meer controle over die workflow.

Craft CMS speelt ook hierin een grote rol. Wij zien het niet meer als een content management system, maar als een content management framework. Je kunt er veel meer mee dan enkel content beheren. We zetten Craft CMS ook in als backend in bijvoorbeeld een mobiele applicatie. Door de open structuur en courante transportsystemen van Craft CMS krijgt elke integratie zijn plekje in het systeem en je kunt er ook de logs opvolgen of zelfs de integratie-import opstarten.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met koppelingen?

neem contact op