Designed by webdesign bureau The Craft

Een nieuwe website, webshop, app of gewoonweg een opfrissing van je online aanwezigheid … je design bepaalt grotendeels mee je succes. Het moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel én gebruiksvriendelijk.

The Craft is een webdesign bureau waar je terecht kan voor:

  • Het laten ontwerpen en maken van je huisstijl
  • Het laten ontwerpen en maken van je website en webdesign
  • Het laten ontwerpen en maken van een infographic of bedrijfsanimatie

De huisstijl van je website laten ontwerpen en maken

De huisstijl van je website en bedrijf is dé kern van je imago. Met de juiste beeldtaal straal je immers de sfeer en het karakter van je bedrijf uit naar je doelpubliek.

Een huisstijl ontwerpen we in samenspraak met jou. We leren daarom eerst de identiteit, boodschap en doelstelling van je bedrijf kennen.

Daarna gaan we aan de slag en maken we een huisstijl die voor zich spreekt én functioneel is.

Bestaat er al een huisstijl? Geen enkel probleem. We maken deze dan geschikt voor al je online platformen. Zoek je een partner om de ideale huisstijl voor je website te krijgen? Dan mag je ons altijd inschakelen!

Iconen en illustraties op jouw maat

Ook iconen en illustraties bepalen je uitstraling. Maar ze zorgen daarnaast ook voor een verbeterde gebruiksvriendelijkheid van je website, webshop of app. Je doelpubliek vindt met de juiste iconen immers sneller haar weg op jouw webshop, website of app. Zo krijg je een vlotte customer journey die sneller leads zal opleveren.

Visuele communicatie: jouw infographic laten maken

Moet je (bedrijfs)informatie verspreiden die omvangrijk is? Of moeilijk te begrijpen? Denk dan aan een infographic. Zo deel je op een efficiënte én aantrekkelijke manier je info. We ontwerpen je infographic op basis van je bestaande huisstijl. Zo communiceer je op een eenvormige, correcte en begrijpelijke manier.

Het gebruik van visuals zal er voor zorgen dat je boodschap beter overkomt én door je publiek wordt onthouden.

Vergeet ook niet dat je een infographic op verschillende platformen kan gebruiken: van je bedrijfspresentatie tot je website of social media. Heb je dus een boodschap die je op een visuele manier wilt verspreiden? Dan mag je ons altijd een seintje geven.

Animatie laten maken: jouw bedrijfsanimatie

Naast een statische infographic kun je ook een bewegende bedrijfsanimatie laten maken. Ook deze baseren we op je bestaande huisstijl. Of we creëren zelf een stijl voor je animatie. Esthetisch, functioneel én informatief.

Jij levert de info aan, en wij gieten ze in een bedrijfsanimatie waar verschillende talen of ondertitels mogelijk zijn. Ook de lengte van je animatie kan je zelf bepalen. We bespreken dit op voorhand samen met jou, zodat je een duidelijk zicht krijgt op de mogelijkheden en kosten voor het maken van je bedrijfsanimatie.

We zorgen er natuurlijk ook voor dat je animatie geschikt is voor alle communicatieplatformen: presentaties, je website of de verschillende social media.

Door de combinatie van een interessante boodschap en het juiste design maken we jouw explanimation op maat!

Wil je meer weten over het laten maken van je bedrijfsanimatie (explanimation)?
Dan zijn wij er om je te helpen!

Wil je meer informatie? Dan zitten we graag eens samen bij jou of op ons kantoor in Melle (Gent).

Een slim design nodig? Contacteer ons!

Let's get this party started!