Ontwikkeling

Na het uitdenken van je structuur en customer journeys, gaan we over naar het op punt stellen van je design. Is alles gereed? Dan beginnen we aan de ontwikkeling en het maken van je website, webshop of app.

Een online platform met véél mogelijkheden


We maken als full service internetbureu niet zomaar je website, webshop of app, maar we zorgen ook dat al de nodige functionaliteiten beschikbaar zijn.

Online reserveren, bestellingen plaatsen, social media berichten tonen, het weerbericht of andere informatie automatisch op je online platform laten verschijnen? No problemo!

Heb je een bepaalde functionaliteit op maat nodig? Geef ons dan een seintje en we kijken hoe we je verder kunnen helpen. Als voorbeeld verwijzen we je graag naar onze huizenconfigurator of de simulatie en controle van recepten.

Craft CMS: een zegen voor content managers, maar ook voor onze dev's


Voor het maken van zowel je website, app of webshop gebruiken we Craft CMS. Een systeem dat geliefd is bij zowel beheerders van websites als door Google zelf.

De code van dit cms is op de correcte manier opgebouwd waardoor onze developers vlot je online platform bouwen.

Google houdt van gemakkelijk indexeerbare code, wat de online vindbaarheid van je website, webshop of app ten goede komt.

Ook jij kan als beheerder makkelijk werken in het Craft CMS. Het is een intuïtief systeem waarmee je achter de schermen gemakkelijk aanpassingen kunt doen. Van het toevoegen van tekst of afbeeldingen tot het maken van compleet nieuwe pagina’s. We geven jou de toegang en helpen je op weg. Natuurlijk kan je altijd onze hulp inschakelen, ook na oplevering en live gaan.

Testen & debuggen vooraleer we online gaan

We geven je ook de mogelijkheid om vóór het online gaan van je nieuwe website, webshop of app, uitvoerig te testen. Zo geraak je op een veilige manier vertrouwd met de backend van de website en kunnen we de laatste aanpassingen doorvoeren.

De basis voor je online vindbaarheid (SEO)

Tijdens het bouwen van je online platform, en bij het live gaan, zorgen we voor een basisoptimalisatie. Zo werkt je website conform de belangrijkste opmerkingen van Google en Bing. Je kan ook je bezoekersaantallen opvolgen via Google Analytics, dat ook wordt toegevoegd. We zetten ook alles klaar om de website verder te laten optimaliseren, of wij verzorgen jouw SEO.

De mogelijkheden van je nieuwe website, webshop of app

Omdat we werken met Craft CMS heb je veel extra online mogelijkheden. Marketing automatisation? Een koppeling leggen met andere tools zoals je e-mailprogramma of je database of ERP pakker? Het is allemaal mogelijk en we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Later nog aanpassingen? Altijd mogelijk!

Wil je na het opleveren van je online platform toch nog wat laten aanpassen of toevoegen? Dan mag je ons altijd een seintje geven. We houden immers van samenwerkingen op de lange termijn. Daarom blijven we een uitgebreide klantenservice met snelle opvolging aanbieden.

De volgende stap: online marketing

Wanneer je website, webshop of app online staat komt de volgende stap eraan: je online vindbaarheid verbeteren. Hier komt er online marketing bij te pas, waarbij er verschillende mogelijkheden zijn. Ook hierbij kan The Craft je helpen. Samen zorgen we ervoor dat de juiste doelgroep jou terugvindt. Wil je een website, webshop of app laten maken door een all-round bedrijf met uitgebreide klantenservice? Waar dan ook in België, want we werken nationaal? Neem dan zeker eens contact met ons op!

Hulp bij development nodig?

Let's get this party started!