Drag left drag Drag right
Klant Te Herbestemmen
Expertises Websites

Teherbestemmen.be is uniek in Vlaanderen. Dan hebben wij maar een half woord nodig.

The craft te herbestemmen home screen
de klant

Wegwijs naar een nieuwe bestemming

De passie spat van de muren bij teherbestemmen.be: een team van architecten, herbestemmingsspecialisten en vastgoedmakelaars die kopers en verkopers wegwijs maken naar een nieuwe bestemming voor bijzondere panden. Voor hun herbestemmingsstudies werken ze samen met de experts van Miss Miyagi. Uniek vastgoed, unieke website, unieke ontwikkelaar: call in the builders, call in The Craft.

de opdracht

Pand springt uit de band

Aan ons om een vastgoedwebsite te bouwen voor panden met een hoekje af. Ongewone gebouwen - pakhuizen, kloosters, watertorens, kerken, kastelen, je kunt het zo gek niet bedenken - die een herbestemming van de daken schreeuwen.

The craft te herbestemmen pand
The craft te herbestemmen mobile screen

Herbestemmen.be mocht geen elfendertigste commerciële immowebsite worden. Stijlvol, overzichtelijk, bijzonder als de panden zelf. Eén adres: the Craft, door onze unieke ervaring én vanwege dat hoekje af natuurlijk.

Kristalheldere
CTA’s

Het is een spel van vraag en aanbod: jij wilt advies over je te herbestemmen pand of je wilt het verhuren of verkopen. Teherbestemmen.be biedt jou een team van gepassioneerde architecten, reconversiespecialisten en vastgoedmakelaars. Zij kijken wat er kan en mag en maken de match tussen pand en koper. The Craft goot alles in een heldere, gestructureerde web experience. Een afspraak is in één klik gemaakt.

Bekijk de website
The craft te herbestemmen mobile screens

Ook een website op
maat nodig van jouw bedrijf?

Neem contact op