Drag left drag Drag right
Klant Slots decoration
Expertises Webshop Websites

Een website als visitekaartje voor unieke totaalprojecten. Een webshop voor interieur die ook écht binnenkomt. Maatwerk waar kwaliteit de maat slaat.

The craft slots phones overview
De klant

Slots, een referentie in West-Vlaanderen en ver daarbuiten

Stijl is een kunst die Ann en Philip Slots al meer dan 25 jaar van nature verstaan. Slots Décoration is een warm huis van vertrouwen als het gaat over decoratie, interieurinrichting, maatwerk en mode. Kennis, een arendsoog voor detail en edele materialen, elegantie, authenticiteit, persoonlijkheid, eenvoud en klasse maken van Slots een referentie in West-Vlaanderen en ver daarbuiten.

De opdracht

Een website met e-commerce

Een website en webshop van dertien in een dozijn, daar zijn Slots én The Craft te uniek voor. Aan ons om het hart en de ziel van de klant in een wervende webcontext te gieten: een shop met indelingen per kamer en uitgekiende filtermogelijkheden, een ‘shop by look’ waarmee Slots in de huid van de klant kruipt, en een knappe virtuele showroom van 360° die de cirkel van de totaalbeleving compleet maakt. Maatwerk meets uitmuntend maatwerk.

The craft slots products
The craft slots mobile screen webshop

The Craft levert de inrichting van een tweetalige website voor interieur en decoratie, met digitale materialen die de natuurlijke klasse van de opdrachtgever subtiel inkleden.

The craft slots detail webshop

Digital, by nature

Webshoppen was nooit zo makkelijk en verleidelijk met doorgedreven filters op merk, kleur, prijs, materiaal… De fotografie en projecten ademen puur vakmanschap. Inspirerende voorbeelden nodigen uit om werk te maken van maatwerk in heldere stappen. Klasse, eenvoud en authenticiteit, maar dan digitaal vertaald: The Craft ként zijn klanten.

The craft slots werkwijze
The craft slots social media

De customer journey begint hier

Een webomgeving bouwen, niet als eind- maar als beginpunt van een langdurige samenwerking: this could be the beginning of a beautiful partnership. The Craft kijkt verder en ziet een koppeling van de producten aan shops op Facebook en Instagram, het medium bij uitstek voor moodfotografie. Af en toe een nieuwsbrief droppen houdt de klant vast en de sfeer erin: daarvoor maken wij de passende template.

Salesflow

Verder op stapel: een link met een ERP-pakket voor de digitale salesflow met het oog op onlinebestellingen. En unieke klant, unieke tijden: The Craft koppelt de keuze van je afhaalmoment aan een online agenda in tijden van corona.

Bekijk de website

The Craft schept de juiste sfeer in
een mood van geslaagde cocreatie
en comes full circle met een virtuele
koopbeleving in 360°.

The craft slots sfeer bank

Ook een e-commerce website op
maat nodig van jouw bedrijf?

Neem contact op