The Craft Slots Header

The world is
yours to explore

De klant

Stijl is een kunst die Ann en Philip Slots al meer dan 25 jaar van nature verstaan. Slots Décoration is een warm huis van vertrouwen als het gaat over decoratie, interieurinrichting, maatwerk en mode. Kennis, een arendsoog voor detail en edele materialen, elegantie, authenticiteit, persoonlijkheid, eenvoud en klasse maken van Slots een referentie in West-Vlaanderen en ver daarbuiten.

De opdracht

Een website en webshop van dertien in een dozijn, daar zijn Slots én The Craft te uniek voor. Aan ons om het hart en de ziel van de klant in een wervende webcontext te gieten: een shop met indelingen per kamer en uitgekiende filtermogelijkheden, een ‘shop by look’ waarmee Slots in de huid van de klant kruipt, en een knappe virtuele showroom van 360° die de cirkel van de totaalbeleving compleet maakt. Maatwerk meets uitmuntend maatwerk.


Een website als visitekaartje voor unieke totaalprojecten, een webshop voor interieur die ook écht binnenkomt, maatwerk waar kwaliteit de maat slaat.

Digital, by nature

Webshoppen was nooit zo makkelijk en verleidelijk met doorgedreven filters op merk, kleur, prijs, materiaal… De fotografie en projecten ademen puur vakmanschap. Inspirerende voorbeelden nodigen uit om werk te maken van maatwerk in heldere stappen. Klasse, eenvoud en authenticiteit, maar dan digitaal vertaald: The Craft ként zijn klanten.


The Craft Slots Screens
“The Craft levert de inrichting van een tweetalige website voor interieur en decoratie, met digitale materialen die de natuurlijke klasse van de opdrachtgever subtiel inkleden.
The Craft Slots Webshop Desktop
The Craft Slots Webshop Mobile FlowDe customer journey begint hier

Een webomgeving bouwen, niet als eind- maar als beginpunt van een langdurige samenwerking: this could be the beginning of a beautiful partnership. The Craft kijkt verder en ziet een koppeling van de producten aan shops op Facebook en Instagram, het medium bij uitstek voor moodfotografie. Af en toe een nieuwsbrief droppen houdt de klant vast en de sfeer erin: daarvoor maken wij de passende template.The Craft Slots Social Media

Salesflow

Verder op stapel: een link met een ERP-pakket voor de digitale salesflow met het oog op onlinebestellingen. En unieke klant, unieke tijden: The Craft koppelt de keuze van je afhaalmoment aan een online agenda in tijden van corona.

The Craft schept de juiste sfeer in een mood van geslaagde cocreatie en comes full circle met een virtuele koopbeleving in 360°.
The Craft Slots Sfeer