Drag left drag Drag right
Klant Elisa Lee
Expertises Webshop Websites

Elisa Lee is uitgegroeid tot een hoogwaardig juwelenlabel. Briljante schoonheid en pure eenvoud in alles wat ze doet.

De klant

Gesmeed uit liefde voor het ambacht

Elisabeth Leenknegt zag als archeologe het licht in glaswerk van de Romeinen. Tastbare, kostbare geschiedenis die haar inspireerde om juwelen te maken die de tand des tijds met glans doorstaan. Atelier Leenknegt is een familiegeschiedenis op zich en wordt nu door Elisabeth gerund onder de naam Elisa Lee. Uniek vakmanschap, lokaal ambacht, innovatie, duurzaamheid en esthetiek zijn de parels aan haar kroon. Een kroon voor de klant als koning.

De opdracht

Spreken is zilver,
zwijgen is goud.

De beelden moeten je hier in de eerste plaats aanspreken. Uitgepuurd design, met weinig woorden en toch alleszeggend. Minimalistisch en toch speciaal. Zoals de collecties zelf. Met motionblokken die de waarden en engagementen van het atelier ook uitstralen. The gem is in the eye of the beholder.

The craft elisa lee sfeer model
The craft elisa lee mobile screen
The craft elisa lee website screens

The Craft tilt de shopervaring naar een hoger niveau zodat de klant het gevoel krijgt dat hij net zo kostbaar is als de sieraden die hij koopt

Vloeiende dropdowns die verleiden om erdoor te gaan als over parels aan een snoer

Je kiest jouw type juweel, een armband, oorbellen, whatever. In frisse filters kun je je maat, afwerking, gewenste materiaal enzovoort ingeven. Klik door op de grote vensters en zie meteen alle details en bijzonderheden. In het winkelmandje en klaar. De check-out flow is op maat: slim, vloeiend en doordacht. In één klik maak je een korte of lange afspraak in een van de vestigingen.

The craft elisa lee dropdown
The craft elisa lee overview

Een juweel van een webshop, schitterend in zijn eenvoud

Standaard voorzien we altijd een filtering met gebruiksvriendelijke UX: je kunt makkelijk meerdere keuzes selecteren en filters wissen. Voor Elisa Lee zijn we een stap verder gegaan. We hebben Craft Commerce naar onze hand gezet en er een briljante juwelencofigurator uit geslepen. Je kunt je oude juwelen ook laten upcyclen, en de giftcard is gepimpt met de keuze tussen een digitale voucher of een goeie ouwe cadeaubon.

Bekijk de website

Ook een e-commerce website op
maat nodig van jouw bedrijf?

Neem contact op