Wij zijn jouw zoekmachine optimalisatie bureau

Ben je op zoek naar een SEO partner? Als zoekmachine optimalisatie bureau in Gent (Melle) helpen wij je om hoger in Google te komen, je website vindbaar te maken én het juiste doelpubliek aan te spreken. Of wil je eerder je collega's & werknemers een workshop SEO laten volgen? Onze SEO specialist voert immers passioneel zijn optimalisaties uit, maar helpt minstens even graag anderen op weg door het delen van zijn kennis.

Oh ja, we optimaliseren niet enkel voor Google, maar ook voor Bing. Én voor voice searches, zo zijn we meteen klaar voor de toekomst! De meeste ervaring, die hebben we in de B2B bedrijfssector. Maar ook B2C & non-profits helpen we graag verder.

Onze visie als SEO partner op het optimaliseren van jouw website

Bij The Craft hebben we onze eigen visie op SEO. En we vinden het belangrijk dat je die kent, nog vóór je je zoekmachine optimalisatie aan ons wilt uitbesteden.

Onze mening is dat je niet alleen hoog in de zoekresultaten moet scoren. Je moet vooral zichtbaar zijn bij het juiste doelpubliek. Rankings in Google en Bing zijn niet veel waard als je bezoekers aantrekt die niet geïnteresseerd zijn in wat je hen aanbiedt. En dus niet converteren.

We letten ook op de gedragsfase waarin je potentiële bezoeker zit. Is hij/zij informatie aan het zoeken, of staat hij/zij op het punt om een aankoop te doen? Een waardevol verschil! Meer weten? Dan kunnen we altijd eens samen zitten voor een kennismakingsgesprek.

Welke CMS optimaliseren we?

We love Craft CMS. En daar ligt dan ook onze expertise. Heb je een webshop of website die gebouwd is met Craft CMS? Dan zijn wij de SEO partner die je zoekt.

Toch WordPress? Ook dan kunnen we je verder helpen, op voorwaarde dat we voor de plugins kunnen samenwerken met je webmaster.

Heb je dus een website of webshop in Craft CMS of WordPress? Wacht dan niet langer en geef ons een seintje!

Naast optimaliseren verzamelen we ook de nodige data om je op lange termijn nóg verder te laten groeien

Onze workflow als zoekmachine optimalisatie bedrijf

Een verkennend gesprek is de start van onze samenwerking. We willen immers jouw verhaal horen, weten wie je doelpubliek is en wat de doelen van je website zijn. Op basis van die informatie stellen we een SEO-strategie voor je op.

De volgende stap is het optimaliseren van de website. De uitvoerende taken die hieronder vallen zijn de bekende usual suspects zoals het keyword onderzoek, content optimalisatie, schrijven van de juiste meta data, implementatie van schema.org (gestructureerde data) en nog zoveel meer. Hierbij wordt elke opdracht uitgevoerd in functie van de besproken strategie.

Wil je meteen het maximum halen uit je website? Dan laten we A/B tests lopen en houden we het bezoekersgedrag in het oog via o.a. heat mapping. Op die manier kunnen we op korte termijn genoeg bezoekersdata verzamelen die nuttig is om de gebruiksvriendelijkheid van je website te verbeteren. Want zelfs de kleinste aanpassing kan meer leads betekenen!

Natuurlijk houden we je met een rapport op maat op de hoogte van de resultaten. Alleen gaan we verder dan zomaar grafieken kopiëren. We interpreteren de data voor jou en doen aanbevelingen zodat je nóg verder kan groeien. En dit allemaal in functie van de vooropgestelde doelen die je wilt behalen.

Contacteer nu onze SEO specialist

  • Stel je vraag
  • Krijg snel antwoord
  • Advies op maat

Enkel advies of een SEO opleiding/wroskhop nodig? Kom dan eens langs!

Ben je van plan om zelf je website of webshop te optimaliseren maar wil je specifieke SEO hulp en advies? Ook dan staan we klaar om je verder te helpen.

Of misschien zoek je wel een cursus of workshop op maat van jouw bedrijf en je medewerkers die er aan deelnemen. Geen enkel probleem, we bekijken hoe we kunnen samenwerken en komen zo tot een oplossing. Onze SEO specialist heeft immers een ruime ervaring in het doceren van online marketing cursussen.

Ben je overtuigd van The Craft als jouw zoekmachine optimalisatie bureau? Of zit je nog met een vraag? Neem dan zeker eens contact met ons op!

SEO hulp?

Stuur ons dan zeker onderstaand formulier door!

Let's get this party started!